Vuoden 2021 päätavoite uusiksi

World Masters’ Athletic

Aloitellessani tätä projektia, oli tarkoitukseni herätellä henkiin nuoruuden harrastusta ja samalla pitää itsensä kunnossa, kun ikää tulee lisää. Samalla asetin ensimmäisen tavoitteen vuodelle 2021, jolloin täytän 40v. Tavoitteena oli olla heittämässä aikuisurheilun SM-kisoissa. No se tavoite muuttui sitten, kun sain kuulla samana vuonna järjestettävän EM-kisat Tampereella. Eli ns. päätavoite vuodelle 2021 oli nuo EM-kisat.

Noin viikko sitten kantautui maailmalta lisätietoja tämän vuoden aikuisurheilun MM-kisojen siirtämisestä. Kisat piti olla Torontossa, mutta korona sotki suunnitelmia ja kisat päätettiin siirtää vuodelle 2021. Tässä kohtaa Tampere astui mukaan kuvioihin ja tarjoutui järjestämään EM-kisojen tilalla MM-kilpailut. Samallahan tämä tarkoitti sitä, että oma henk. koht. ”päätavoite” meni uusiksi ja nyt valmistaudutaan sitten MM-kisoihin 🙂 Aika huikea ajatus!

Tästä pääset lukemaan alkuperäisen uutisen.

Vuoden 2021 päätavoite uusiksi
Siirry sivun alkuun