Ensimmäiset kilpailut takana!

running-track

Aikuisurheilun puolella kilpailut avattu lauantaina 6.6. Leppävirralla. Heitin siis M35-sarjassa ja olin sarjani ainoa osanottaja, joten kultamitalihan sieltä napsahti 🙂 Kiitokset Leppävirran Urheilijoille järjestelyistä.

Asetin tulostavoitteeksi kisoihin 35 metriä ja paras heitto kantoi 35,54m eli tavoite sen osalta täyttyi. Ensimmäiset heitot otin todella lyhyellä vauhdilla ja hain enemmän tekniikkaa kohdilleen. Viimeisiin laitoin hieman enemmän vauhtia ja tekniikka hajosi kyllä täysin kovemmassa vauhdissa.
Positiivistä oli huomata se, että tällä hetkellä kroppa kestää heittää oikein mainiosti. Toki ei auta unohtaa kunnon alkulämmittelyä sekä kehonhuoltoa kisan jälkeen 😉

Tällä hetkellä tulos on siis 35 metriä, todella lyhyellä vauhdilla. Nyt vain ankaraa treeniä, jotta saadaan vauhtia lisää ja sitä kautta myöskin tehoja heittoon.

Olihan tuo kisoissa käyminen sen verran mukavaa hommaa, että seuraava tavoite on asetettu Kajaanissa elokuussa järjestettäviin kilpailuihin. Siellä tulostavoite onkin sitten jo 45 metriä 🙂

Ensimmäiset kilpailut takana!
Siirry sivun alkuun